Elmagyarázom,

Címkék: volkswagen autó touran

2016.01.27. 11:36

touran_hirdi_kep.JPG

 

de figyelj, mert

 

"VISSZAHÍVÁS NINCS"

 

Tömören: 

 

"Téli kerék KRÓM 1.Nő tulaj JÓ SZÉP OLCSÓ GARANCIA 4, 9 l"

 

Fontosnak tartom még elmondani, hogy:

 

"Kopásálló karc mentes METÁL FÉNYEZÉS Belföldön üzemelt. Keveset futott. Fűtött szoba garázsban tartott Egy személy vezette, textil szállításra, munkába járásra használta"

 "NEM A KEVÉS ÉLETKOR HANEM A KEVÉS KM. A KEVÉS ÜZEMÓRA, A KEVÉS SZEMÉLY JELENTI A KEVÉS KOPÁST A JÓ MINŐSÉGET, SZALON ÁLLAPOTOT. AZ ÚJSZERŰSÉGET. AZ AUTÓ ÉRTÉKÉT A FORGÓ, CSÚSZÓ KOPÓ ALKATRÉSZEK MIATT ELSŐSORBAN AZ ÜZEMÓRA TOVÁBBÁ A FELSZERELTSÉG, A SÉRÜLÉS MENTESSÉG HATÁROZZA MEG NEM PEDIG AZ ÉLETKOR."

 

Ami azt jelenti, hogy:

 

"Például 90 000 km 1500 üzem órát 6 db. olajcsere szervizt jelent"

 

Elmagyarázom az extrákat is:

 

"Az AUTOMATA sebváltó megszünteti a kuplung és kézi váltó macerálását, biztosítja a motor legalacsonyabb fordulat számát, a legkisebb fogyasztást, a kényelmes kezelést,"

 

Vili?

 

"a TEMPOMAT hosszabb szakaszokon mentesít a gázpedállal való tangózástól és az automatával együtt működve biztosítja a legkisebb motor fordulat számot, a legkisebb fogyasztást, a kényelmes közlekedést."

 

"a METÁL FÉNYEZÉS magas fényt, erős kopás állóságot, karc mentességet biztosít."

 

A többi úgyis parasztvakítás:

 

" EZEKEN kívül sok olyan kisebb kényelmi, esztétikai funkció létezik ami időszakos, kevésbé használatos, gazdasági, kényelmi haszna nem sok."

 

touran_hirdi.JPG

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsivanelado.blog.hu/api/trackback/id/tr828320758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása